UVJETI POSLOVANJA

Korištenjem Internet stranice www.biofertilizer.victory-minerals.com (Victory Organics Internet trgovina) potvrđujete da se slažete s dolje navedenim uvjetima i odredbama. Kupca obvezuju opći uvjeti i odredbe koji su na snazi u trenutku kupnje (slanja web narudžbe).
Sklapanje kupnje ili potvrda narudžbe smatra se ugovorom o prodaji na daljinu između kupca i Prodavatelja. Victory Organics d.o.o. zadržava pravo promjene uvjeta Internet stranice www.biofertilizer.victory-minerals.com u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.

Uvjeti poslovanja putem internet trgovine www.biofertilizer.victory-minerals.com
Ovi uvjeti poslovanja sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014) i Zakonom o obveznim odnosima (članci 400-433) te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 57. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014).

Prodavatelj
Prodavatelj je tvrtka Victory Organics d.o.o, Lipovac 1, Nehaj Petrijevci, 31 208. OIB: 77001013446. Prodavatelj vrši prodaju putem Internet trgovine www.biofertilizer.victory-minerals.com

Kupac
Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Europske Unije, te koja prihvaća uvjete poslovanja tvrtke Victory Organics d.o.o. Prihvaćanje uvjeta poslovanja kupac potvrđuje narudžbom artikala putem Internet trgovine, e-poštom ili telefonom. Korištenje usluga internet trgovine www.biofertilizer.victory-minerals.com odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Prodavatelj ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

Vrste korisnika
Registracijom na biofertilizer.victory-minerals.com postajete član Victory Organics.
Pravo na kupnju u Internet trgovini Victory Organics imaju registrirani članovi i gost korisnik, koji obavlja brzu kupovinu i ne moraju se registrirati prije kupnje. Prilikom registracije u Internet trgovinu posjetitelj dobiva korisničko ime koje je identično njegovoj e-mail adresi i svoju lozinku. Ako korisnik želi zamijeniti svoj e-mail ili lozinku drugom to može učiniti u bilo kojem trenutku na svom korisničkom profilu.

Cijene
Sve cijene sadrže PDV i izražene su u eurima. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Slike i opisi proizvoda
Slike su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati određenom artiklu. Prodavatelj nastoji što točnije navesti sve karakteristike u opisu proizvoda i zadržava pravo na nenamjerne tiskarske pogreške, te ne snosi odgovornost za eventualne greške u opisu i fotografiji artikla.

Narudžbe
Preko Internet trgovine www.biofertilizer.victory-minerals.com, e-mail: info@victory-organics.com ili telefonski na broj +385 52/384-511. Pri naručivanju elektronskom poštom, potrebno je navesti slijedeće podatke: ime i prezime kupca, e-mail adresa kupca, broj mobitela kupca, adresu za ispostavu računa i dostavu (ulica, kućni broj, poštanski broj, mjesto) te podatke o željenim proizvodima (šifra, naziv, količina). Primarni način komunikacije Prodavatelja prema Kupcu je e-pošta. Pojedini proizvodi mogu biti nedostupni ili rasprodani. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda ili sve naručene proizvode, kontaktirati će Kupca te ga obavijestiti o mogućem naknadnom terminu isporuke. Po primitku takve obavijesti Kupac je dužan e-poštom obavijestiti Prodavatelja prihvaća li isporuku nekompletne narudžbe, prihvaća li novi rok isporuke kompletne narudžbe ili odustaje od narudžbe. Prodavatelj zadržava pravo izvršenja prodaje pod istim uvjetima za Kupca preko udružene partnerske tvrtke.

Plaćanje
Plaćanje se vrši pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja paketa na adresi Kupca, Internet bankarstvom, putem PayPala ili izravnim prijenosom na bankovni račun: IBAN: 1623600001102728189 Zagrebačka Banka. Na temelju potvrde Kupčeve narudžbe od strane Prodavatelja roba se isporučuje nakon vidljive uplate na račun Prodavatelja.

Postupak obavijesti o kupnji
Nakon narudžbe kupac putem e-maila dobiva obavijest da je narudžba zaprimljena.
Victory Organics može nazvati Kupca na njegov kontakt telefonski broj kako bi provjerio podatke ili osigurao točnost isporuke.
Postupak kupnje za pravne osobe potpuno je isti kao i za fizičke osobe, osim što na kraju kupnje morate navesti ime i porezni broj tvrtke. Mogućnosti plaćanja su jednake.

Dostava
Artikle isporučujemo na području Europske Unije. Troškovi dostave izvan područja Republike Hrvatske naknadno se definiraju. Kupac prilikom narudžbe može navesti adresu na koju želi isporuku paketa, koja se može razlikovati od prebivališta kupca. Rok isporuke robe je 5 radnih dana, otoci 8 radnih dana ili drugačije u odnosu na mogućnosti dostavne službe za artikle koji se isporučuju sa našeg skladišta. Kupljene proizvode Kupac će primiti na adresu navedenu u narudžbi. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi i sl.), Prodavatelj ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu koja bi zbog kašnjenja dostave mogla nastati Kupcu, no obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku, ukoliko isti ima na vlastitom skladištu. Kupac je dužan prilikom preuzimanja kupljenih proizvoda provjeriti eventualno oštećenje pošiljke i odmah je reklamirati dostavljaču koji je istu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U tom slučaju potrebno je obavijestiti Prodavatelja kako bi se u što kraćem roku organizirala nova isporuka ili dogovorile daljnje radnje. Ukoliko Kupac ne primi pošiljku prema gore naznačenim rokovima, a najduže 14 dana od datuma postavljanja statusa narudžbe “Isporučeno”, potrebno je da obavijesti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka pronađe ili pošalje zamjenska. Status narudžbe Kupac može provjeriti upitom na e-mail info@victory-organics.com ili telefonskim pozivom na broj +385 52/384-511.

Promotivni kod
Kod za popust, ili promotivni kod, donosi popust pri kupnji putem Victory Organics Internet trgovine. Aktivni kod možete pronaći na Internet stranici, newsletter-u Victory Organics ili u drugim medijima. Kod donosi pogodnost u obliku popusta. Bilo koji kod uvijek je vremenski ograničen i mora se iskoristiti u ograničenom vremenskom roku, inače nije valjan. Nakon što unesete promotivni kod, ukupan iznos vaše narudžbe automatski se umanjuje za vrijednost promotivnog koda. Ostaje ukupan iznos za plaćanje. U slučaju da osoba prilikom kupnje koristi kod za popust, ima prednost u odnosu na redovite akcijske popuste. Ako osoba ne koristi kod za popust, primjenjuje se redovni popust objavljen u Internet trgovini. Redovito objavljen popust isključen je kodom za popust i ne zbraja se.

Izdavanje računa
Victory Organics d.o.o. nakon isporuke i plaćanja naručenih proizvoda, šalje račun kupcu u pdf formatu na e-mail kupca ili tiskani račun na papiru. Faktura sadrži cijene i sve troškove povezane s narudžbom. Kupac je dužan provjeriti ispravnost podataka prije narudžbe.

Pravo potrošača na raskid ugovora o kupnji
U slučaju ugovora na daljinu, potrošač ima pravo u roku od 14 dana od primitka robe obavijestiti Prodavatelja putem e-maila info@victory-organics.com ili bilo kojeg drugog komunikacijskog kanala, na raskid ugovora bez potrebe za navođenjem razloga za svoju odluku. Kupac mora vratiti robu Prodavatelju najkasnije 14 dana nakon slanja otkazne obavijesti o ugovoru tj kupnje. Potrošač vraća robu na: Victory Organics d.o.o Kandlerova 8, 52100 Pula, Hrvatska. Jedini trošak za potrošača u vezi s povlačenjem ugovora je izravni trošak vraćanja robe. Kupac mora vratiti robu Prodavatelju neoštećenu i u nepromijenjenoj količini, osim ako je roba bila uništena, neispravna, izgubljena ili njena količina smanjena, bez da je bila u dodiru s potrošačem. Prilikom vraćanja robe kupac šalje račun za robu i osobne podatke te transakcijski račun na koji želi dobiti povrat novca. Povrat novca izvršit će se najkasnije u roku od 14 dana od primitka obavijesti o raskidu ugovora. U slučaju raskidu ugovora u kojem je korišten promotivni kod ili kod za popust, ta sredstva se uzimaju u obzir kao popust i ne vraćaju se korisniku.Kupcu se na transakcijski račun vraća samo uplaćeni iznos, a promotivni kod vraća se u obliku novog koda.

Zamjena proizvoda/reklamacije/povrat
Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
– isporuka robe koja nije naručena
– isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
– ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima

O reklamaciji Kupac je dužan Prodavatelja obavijestiti pismenim putem ili porukom e-pošte info@victory-organics.com. Kupac reklamirane proizvode ili proizvode za koje ostvaruje pravo na povrat može vratiti putem dostavne službe. Trošak dostave putem dostavne službe snosi Kupac. Nakon primitka vraćenih ili reklamiranih proizvoda Prodavatelj će provjeriti opravdanost zahtjeva, te o rezultatu provjere e-poštom obavijestiti Kupca. U slučaju opravdanog zahtjeva za povrat ili reklamacije, Prodavatelj će u roku od 14 dana od primitka pošiljke sa vraćenim ili reklamiranim proizvodima na transakcijski račun Kupca uplatiti iznos u prodajnoj vrijednosti vraćenog ili reklamiranog proizvoda.

Promocija
Prodavatelj će kontaktirati korisnika putem sredstava komunikacije na daljinu samo ako se taj korisnik izričito ne protivi. Reklamne e-mail poruke mogu sadržavati slijedeće komponente: jasno će biti naznačene kao promotivne poruke, pošiljatelj će biti jasno vidljiv, razne akcije, promocije i druge marketinške tehnike bit će označene kao takve, uvjeti za sudjelovanje u njima bit će jasno definirani: jasno će biti prikazan način otkazivanja pretplate na primanje oglasnih poruka. Prodavatelj će izričito poštivati želju korisnika u slučaju da ne želi primati reklamne poruke.

Ocjene, recenzije, mišljenja i preporuke
Ocjene, recenzije i preporuke proizvoda koje su napisali kupci dio su funkcionalnosti web trgovine i namijenjene su zajednici svih korisnika.
Prodavatelj omogućuje svakom korisniku web trgovine da napiše mišljenje, a prije konačnog objavljivanja Prodavatelj će ga pregledati. Prodavatelj neće objavljivati recenzije koji su na bilo koji način uvredljive, neprikladne ili, prema ocjeni Prodavatelja ne nude pogodnosti drugim korisnicima i posjetiteljima. Slanjem mišljenja ili komentara korisnik se izričito slaže s uvjetima korištenja svog mišljenja ili komentara i omogućuje Prodavatelj da objavi dio ili cijeli tekst u svim elektroničkim i drugim medijima. Victory Organics d.o.o. ima pravo koristiti sadržaj mišljenja ili komentara na neodređeno vrijeme i za bilo koju svrhu koja je u poslovnom interesu Prodavatelja, uključujući objavljivanje u oglasima ili drugim marketinškim komunikacijama.

Pravna obavijest
Victory Organics Internet trgovina i sve informacije o njoj, slike proizvoda, grafičkih i video elemenata na web stranici su zaštićene i nije ih dozvoljeno reproducirati ili upotrebljavati bez prethodnog pisanog dopuštenja.

Odricanje od odgovornosti
Prodavatelj daje sve od sebe kako bi osigurao ažurnost i točnost informacija objavljenih na njegovim stranicama. Unatoč tome, karakteristike proizvoda, rok isporuke ili cijena mogu se tako brzo promijeniti Prodavatelj ne uspije ispraviti sve podatke na web stranicama. U tom slučaju Prodavatelj će obavijestiti Kupca o promjenama i dopustiti mu da raskine ugovor ili da zamijeni naručeni proizvod.

Isključenje od odgovornosti
Victory Organics d.o.o. zadržava pravo onemogućiti pristup web stranici zbog tehničkih ili drugih problema i održavanja, što znači onemogućavanje ili ometanje korištenja web trgovine. U slučaju tehničkih problema na web stranici zadržavamo pravo otkazivanja narudžbi na koje je utjecala tehnička greška. U slučaju otkazivanja narudžbi, obavijestiti ćemo vas u najkraćem mogućem roku i obavijestiti vas o sljedećim koracima. Kupac mora osigurati odgovarajuću zaštitnu opremu (antivirus, itd.) za pristup i korištenje web stranice. Kupac mora osigurati odgovarajuću sigurnost i povjerljivost podataka koje koristi za prijavu na web stranicu (e-mail, lozinka). Dobavljači, proizvođač i distributeri nisu odgovorni za pojedinačno rukovanje sa ekofertile™ proizvodima.

Pritužbe i sporovi
Prodavatelj poštuje primjenjivo europsko zakonodavstvo o zaštiti potrošača. Prodavatelj se trudi ispuniti svoju dužnost uspostavljanja učinkovitog sustava rješavanja pritužbi i identificirati osobu s kojom se, u slučaju poteškoća, kupac može povezati telefonom ili e-mailom. Pritužba se podnosi putem e-maila info@victory-organics.com. Postupak obrade pritužbe je povjerljiv. Prodavatelj će u roku od pet radnih dana potvrditi zaprimiljenu pritužbu, te će obavijestiti kupca o tome koliko dugo će se rješavati pritužba i obavještavati ga u svakom trenutku o napretku postupka. Prodavatelj je svjestan da je bitna karakteristika potrošačkog spora, barem što se tiče sudskog rješenja, nerazmjer između ekonomske vrijednosti potraživanja i troškova koji nastaju u samom rješavanju spora. To je ujedno i glavna prepreka da se ne pokrene spor pred sudom. Stoga Prodavatelj nastoji učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi riješio bilo koji spor sporazumno. U slučaju rješavanja sudskih sporova nadležan je Trgovački sud u Pazinu, Dršćevka 1, 52000 Pazin.

Victory-Organics-Logo
PODRUŽNICA
Leharova ul. 1
(Dom hrvatskih branitelja)
Pula, 52 100
ADRESA
Victory Organics d.o.o.
(prijašnja Victory Minerals d.o.o.)
Lipovac 1, Nehaj
Petrijevci, 31 208
KONTAKT
Email: info@victory-organics.com
Tel: +385 52 384 511
GSM: +385 91 325 6325 (HR)
GSM: +49 1764 1758 898 (DE)
NAČINI PLAĆANJA
* Uplata na žiro račun
* Pouzećem
* Kartično: PayPal servis
Kreditne kartice-i-PayPal

Za više informacija

Pozovite
Pozovite
ČLANSTVO
HUP logo
UDRUŽENJE
Raw Materials logo