TIM

Victory Organics d.o.o. je hrvatska tvrtka s predanim timom iskusnih biotehnologa, geologa i poduzetnika. Tvrtka je ovlaštena za proizvodnju, distribuciju i promet mineralnih gnojiva. Sa znanjem i iskustvom u istraživanju i eksperimentalnoj biotehnologiji Victory Organics d.o.o. uspjela je proizvesti novu generaciju biljnog biostimulansa i postigla promjenu paradigme u održivoj ishrani bilja, uz uvjet zelenog i ekološkog procesa proizvodnje. Naš savjetodavni odbor sastoji se od odabrane skupine neovisnih stručnjaka koji savjetuju i podržavaju tim Victory Organics. Pomažu nam sa strateškim savjetima o komercijalnim i tehnološkim pitanjima.

Peter Czwalina_Generalni menadžer
PETER CZWALINAGeneralni menadžer
Direktor tvrtke Victory Organics d.o.o. Peter Czwalina ima više od 35 godina povijesti izvršnog financijskog upravljanja u tvrtkama visoke tehnologije. Izgradio je nekoliko uspješnih tvrtki kao direktor i suvlasnik. Spajanjima i akvizicijama omogućio je tim tvrtkama agresivan i učinkovit rast.
Ing.DARINA ŠTYRIAKOVÁ_Voditeljica razvoja proizvoda
Ing. DARINA ŠTYRIAKOVÁ, PhD.Voditeljica razvoja proizvoda
15 godina iskustva u biominiranju, biotretmanu sirovina i bioremedijaciji onečišćenja potencijalno toksičnim elementima (PTE). Nedavno je bila docent na Fakultetu za rudarstvo, ekologiju, procesnu kontrolu i geotehnologiju, na Tehničkom sveučilištu u Košicama te je stručna znanstvena suradnica na Slovačkom državnom institutu za graditeljstvo.
Dr.Sc. Ing. IVETA ŠTYRIAKOVÁ_Voditeljica istraživanja
Dr.Sc. Ing. IVETA ŠTYRIAKOVÁVoditeljica istraživanja
Stručnjakinja s 30 godina iskustva u upravljanju bioremedijacijom u radu i praćenju fizikalno-kemijskih i mikrobioloških parametara. Iveta je državna (Slovačka) imenovana stručnjakinja za geološka istraživanja, geološke studije okoliša i geokemijske radove.
Ante Žunec_Stručnii suradnik
ANTE ŽUNEC, mag. oecol. et prot.Stručni suradnik
Ante Žunec ima radno iskustvo u Odjelu za prirodne i zdravstvene znanosti. Osim sveučilišnog projekta istraživanja alternativne akvakulture školjkaša u uvjetima klimatskih promjena, piše doktorat iz ekologije mnogočetinaša.
Nuša Žunec_Pravna savjetnica
NUŠA ŽUNECPravna savjetnica
Nuša Žunec radi kao savjetnica za pravne poslove u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP), udruzi koja zastupa, promiče i zagovara interese svojih članova. HUP je snažan i neovisan glas poslodavaca i poduzetnika.
Victory-Organics-Logo
PODRUŽNICA
Leharova ul. 1
(Dom hrvatskih branitelja)
Pula, 52 100
ADRESA
Victory Organics d.o.o.
(prijašnja Victory Minerals d.o.o.)
Lipovac 1, Nehaj
Petrijevci, 31 208
KONTAKT
Email: info@victory-organics.com
Tel: +385 52 384 511
GSM: +385 91 325 6325 (HR)
GSM: +49 1764 1758 898 (DE)
NAČINI PLAĆANJA
* Uplata na žiro račun
* Pouzećem
* Kartično: PayPal servis
Kreditne kartice-i-PayPal

Za više informacija

Pozovite
Pozovite
ČLANSTVO
HUP logo
UDRUŽENJE
Raw Materials logo