ekofertile™ soil

ekofertile™ soil je dodatak tlu za bio-gnojidbu

Pripravak je u obliku pijeska koji sadrži mnoštvo otopljenih prirodnih minerala s mikro i makronutrijentima važnim za biljke (Fe, Mg, Zn, P, K, C i druge). Obogaćen je s 57% bakterija sljedećeg sastava: mikrobni konzorcij koji potiče rast biljaka microlive® (Bacillus, Lactobacillus, Leuconostoc, Lactococcus, Bifidobacterium, Acetobacter, Pseudomonas); prirodno proizvodenih bakterijama mliječne, butirne, huminske i octene kiseline. Njihovo djelovanje ima kompleksan učinak na biljke na način da stimuliraju njihove nutritivne procese te poboljšavaju učinkovitost iskorištavanja hranjivih tvari. ekofertile™ soil povećava unos hranjivih tvari u tlo, pozitivno utječe na kvalitetne karakteristike biljaka i povećava njihovu toleranciju na abiotički stres.

KUPI
Victory Organics_ekofertile_soil_Proizvod
KUPI
Podaci o proizvodu

Jednostavna primjena

Jednokratna primjena kratko ili neposredno prije sjetve.

ekofertile™ soil nanosi se na tlo inkorporacijom/kultivacijom. U ratarstvu, uzgoju travnjaka i uređenju okoliša: Inkorporacija/kultivacija – najmanje 100 kg po hektaru ekofertile™ soil – ovisno o primjeni do cca. 10%. U povrtlarstvu, voćarstvu, uzgoju: Razrada/uzgoj/miješanje – ovisno o primjeni cca. 10% do maksimalno 30% ekofertile™ soil.

Način primjene:

Molimo pogledajte sljedeće ilustracije za primjenu ekofertile™ soil:

Doziranje:

Veličina pakiranja, skladištenje i rok trajanja:

Proizvod je pakiran u torbe/vreće od 1, 2, 5, 10, 25, 1000 kg. Savjetujemo da ekofertile™ čuvate u originalno zatvorenim posudama na tamnom mjestu na temperaturi od cca. 10-25 °C. Zaštitite od mraza, vatre i izravne sunčeve svjetlosti. Ako se čuva u neoštećenoj originalnoj ambalaži i ako se poštuju uvjeti skladištenja, rok trajanja je 6 mjeseci od datuma proizvodnje.

Victory-Organics-Logo
PODRUŽNICA
Leharova ul. 1
(Dom hrvatskih branitelja)
Pula, 52 100
KONTAKT
Email:
info@victory-organics.com
Tel: +385 52 384 511
GSM: +385 91 325 6325 (HR)
GSM: +49 1764 1758 898 (DE)
ADRESA
Victory Organics d.o.o.
(prijašnja Victory Minerals d.o.o.)
Lipovac 1, Nehaj
Petrijevci, 31 208

Za više informacija

Pozovite
Pozovite
Članstvo
HUP logo
Udruženje
Raw Materials logo
Matična tvrtka
Victory Marine d.o.o.
Victory Marine Logo