ekofertile™ soil

ekofertile™ soil je dodatak tlu za bio-gnojidbu

Pripravak je u obliku pijeska koji sadrži mnoštvo otopljenih prirodnih minerala s mikro i makronutrijentima važnim za biljke (Fe, Mg, Zn, P, K, C i druge). Obogaćen je s 57% bakterija sljedećeg sastava: mikrobni konzorcij koji potiče rast biljaka microlive® (Bacillus, Lactobacillus, Leuconostoc, Lactococcus, Bifidobacterium, Acetobacter, Pseudomonas); prirodno proizvodenih bakterijama mliječne, butirne, huminske i octene kiseline. Njihovo djelovanje ima kompleksan učinak na biljke na način da stimuliraju njihove nutritivne procese te poboljšavaju učinkovitost iskorištavanja hranjivih tvari. ekofertile™ soil povećava unos hranjivih tvari u tlo, pozitivno utječe na kvalitetne karakteristike biljaka i povećava njihovu toleranciju na abiotički stres.

Podaci o proizvodu
Victory Organics_ekofertile_soil_Proizvod
KUPI ODMAH

Jednostavna primjena

Jednokratna primjena kratko ili neposredno prije sjetve.

ekofertile™ soil nanosi se na tlo inkorporacijom/kultivacijom. U ratarstvu, uzgoju travnjaka i uređenju okoliša: Inkorporacija/kultivacija – najmanje 100 kg po hektaru ekofertile™ soil – ovisno o primjeni do cca. 10%. U povrtlarstvu, voćarstvu, uzgoju: Razrada/uzgoj/miješanje – ovisno o primjeni cca. 10% do maksimalno 30% ekofertile™ soil.

Način primjene:

Molimo pogledajte sljedeće ilustracije za primjenu ekofertile™ soil:

Doziranje:

Veličina pakiranja, skladištenje
i rok trajanja:

Proizvod je pakiran u torbe/vreće od 1, 2, 5, 10, 25, 1000 kg. Savjetujemo da ekofertile™ čuvate u originalno zatvorenim posudama na tamnom mjestu na temperaturi od cca. 10-25 °C. Zaštitite od mraza, vatre i izravne sunčeve svjetlosti. Ako se čuva u neoštećenoj originalnoj ambalaži i ako se poštuju uvjeti skladištenja, rok trajanja je 6 mjeseci od datuma proizvodnje.

Victory-Organics-Logo
PODRUŽNICA
Leharova ul. 1
(Dom hrvatskih branitelja)
Pula, 52 100
ADRESA
Victory Organics d.o.o.
(prijašnja Victory Minerals d.o.o.)
Lipovac 1, Nehaj
Petrijevci, 31 208
KONTAKT
Email: info@victory-organics.com
Tel: +385 52 384 511
GSM: +385 91 325 6325 (HR)
GSM: +49 1764 1758 898 (DE)
NAČINI PLAĆANJA
* Uplata na žiro račun
* Pouzećem
* Kartično: PayPal servis
Kreditne kartice-i-PayPal

Za više informacija

Pozovite
Pozovite
ČLANSTVO
HUP logo
UDRUŽENJE
Raw Materials logo